Kirke Værløsevej 60, 3500, Værløse. Tlf. 7235 4700 Mail: vaerlosesvommehal@furesoe.dk

Wellness

Wellnessafdelingen

Sådan bruger du wellnessafdelingen:

 • Du skal selv booke ønsket tidsrum med op til max. 2 personer, og der er adgang til afdelingen 15 min. før og efter til omklædning.
 • Minimums alder er 16 år, og der skal vises legitimation ved anmodning.
 • Betaling sker ved ankomst, og bookinger fra kl. 10.30 til lukketid får tilbudt et styk økologisk frugt til at nyde i afdelingen, hvor der også står isvand.
 • I wellnessområdet er det ikke tilladt at nyde medbragt mad og drikke ud over vand. Varer købt i caféen må du gerne medbringe på nær de lune retter, hvor vi henviser til bordene ved soppebassin.
 • Wellnessafdelingen har egen indgang, omklædningsrum og møbler til afslapning, hvor man selvfølgelig skal tage hensyn til hinanden. Du er også velkommen i svømmehallens bassiner i det bookede tidsrum – ønsker du adgang før eller efter tiden i wellness, skal der købes billet til svømmehallen også.
 • Mobiltelefoner må IKKE bruges i afdelingen, og der henstilles generelt til dæmpet tale og roligt adfærd.
 • Bassinvand og flisefuger i hele svømmehallen tåler ikke, at du anvender specielle sæber eller cremer, så det er ex ikke tilladt at benytte Marokkansk sæbe og div. scrubs.
 • Der må IKKE hældes vand, olier eller andet på ovnene i dampbad, tylarium og sauna, da hverken ovne eller alle gæster tåler det. Livreddere står for, at der altid er dufte i tylarium og dampbad – der er KUN dufte i sauna, når der udføres saunagus.
 • Baby er velkommen jf. tiderne HER.
 • Vær altid OBS på sikkerheds- og ordensregler for Værløse Svømmehal.
 • For yderligere information henviser vi til svar på typiske spørgsmål.

Book Wellness

Faciliteter

Slap af i de små oaser af møbler mellem turen i bobler og varme.

Varmtvandsbassin

1,2 m dybt og 34 grader varmt vand med boblezone.

Varmtvandsbassin Værløse Svømmehal

Sauna

Ca. 80-90 grader varm og 4% luftfugtighed.

Dampbad

Ca. 40-45 C grader varm og 100% luftfugtighed.

Tylarium

Ca. 50-60 grader varm og ca. 30-40 % luftfugtighed.

I dampbad og tylarium skifter vi mellem forskellige dufte.

Lysterapi

Der er opstillet en lyslampe, der kan modvirke vintertræthed.

For yderligere information henviser vi til vores Retningslinjer & FAQ

Wellness handler om velvære

Wellness er for dig, som nyder at blive forkælet. Slap af i varmtvandsbassinet m/u massagebobler, få lysterapi og bliv varmet op i dampbad, tylarium og sauna. Der er også direkte adgang til den øvrige svømmehal i samme tidsrum. Evt. ønske om at svømme før/efter tiden i wellness kan ske ved også at købe billet til svømmehallen, hvor det så vil være nødvendigt at benytte de almindelige omklædningsrum.

Behandlinger

Vi kan anbefale, at du kombinerer din tur i wellnessafdelingen med en behandling hos en af vores dygtige behandlere. Læs mere og book her.