Kirke Værløsevej 60, 3500, Værløse. Tlf. 7235 4700 Mail: vaerlosesvommehal@furesoe.dk

Hvornår svømmer foreninger og skoler?

Svømmehallen er delvist booket af foreninger m.fl.

Svømmehallen er åben for alle offentlige gæster 360 dage om året. På visse tidspunkter har foreninger, skoler og institutioner booket specifik plads til undervisningsbrug. De bookede tidspunkter og omfang fremgår af nedenstående skema.

I weekender, helligdage og skoleferier er der generelt få baner reserveret til svømmeundervisning, men så er hele svømmehallen ekstra godt besøgt af aktive familier. På lørdage ud over helligdage og skoleferier er der undervisning af børn i bane 1-3, hvor der tidligere var undervisning af voksne, så belastningen af baner er uændret.

Selvom der er svømmeundervisning i visse områder, vil der være plads til fri afbenyttelse af mindst: 3 svømmebaner i 25 m bassinet, soppebassinet, rutsjebanen og den del af aktivitetsbassinet, der har en runddel.

Når bane 5-8 i 25 m bassinet står som booket, et det ikke muligt at benyttet vipperne og klatrevæggen. Og når der er (rød) undervisning i aktivitetsbassinet, er ikke muligt at have tændt for modstrøm, massagedyser og kaskadebruser.

Skoler, foreninger, private og virksomheder har dog altid mulighed for at booke enkelte baner og et område af aktivitetsbassinet.

Hvis skemaet ikke viser sig, kan du klikke på “Reload document”.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Forskellen på belastningerne

Rød farve = Høj belastning, hvor området er helt lukket til undervisning.

Gul farve = Middel belastning, hvor området kan bruges af alle, selvom en gruppe fra ex. skole har en fast aftale om at benytte området.

Grøn farve = Lav belastning, hvor ingen har forhåndsreserveret plads, så dér kan alle frit benytte områderne.