Kirke Værløsevej 60, 3500, Værløse. Tlf. 7235 4700 Mail: vaerlosesvommehal@furesoe.dk

Svømmehal

Åben for alle 360 dage om året

Værløse Svømmehal rummer plads til alle uanset alder og evt. udfordringer, og der er mulighed for nydelse, sjov, motion, genoptræning, sauna, tylarium, dampbad, det kolde gys og varme bade med massagedysser. Og så er der en café med samme åbningstider som svømmehallen.

For at gøre svømmehallen til et sikkert og behageligt sted for alle brugere og ansatte har vi en række sikkerheds- og ordensregler, der skal overholdes. Livreddere og billetpersonale vil i de konkrete situationer gøre opmærksom på reglerne og overholdes de ikke, er det med risiko for at blive bortvist.

Hallen er delt op i to afdelinger, så der købes enten billet til den selve svømmehallen med soppebassin, aktivitetsbassin, 25 m bassin, omklædningsrum med sauna eller billlet til wellnessafdelingen inkl. adgang til svømmehallen – se flere detaljer i nedenstående.

Der er også et varieret udbud af behandlinger i hyggeligt behandlerrum og tilbud om lækre events året rundt.

Café og shop

Caféen byder på et udvalg af mad og drikke til at stille tørsten og den lille sult to-go eller ved bordene i caféen – se menukort. Du behøver ikke at være svømmegæst for at handle og sidde i caféen. Når du opholder dig i svømmesalen, kan der også handles i caféen og spises ved bordene – ingen medbragt mad og drikke må nyes i salen.

Det er også muligt at købe svømmeudstyr til både store og små. Svømmebriller og badetøj kan prøves inden køb.

Udvalget omfatter blandt andet:

  • Badetøj
  • Svømmebriller
  • Armvinger og svømmebælter
  • Badehætter, ørepropper, næseklemmer og ble til baby
  • Gavekort på valgfrit beløb

Bytteregler i Værløse Svømmehal: Er en vare ikke taget i brug og i oprindelig emballage og/eller med prismærker, kan en vare byttes mod forevisning af kvittering i op til én måned fra købsdato.

Caféen byder på mad og drikke til at nyde ved bordene eller to-go

25 m bassin

I det største bassin er vandet 26,5 grader og er 1,2-3,8 m dybt med god plads til at få motion ved at svømme baner, bruge kræfter på klatrevæg og hoppe fra 1 m og 3 m vipperne.
Der er altid reserveret min. 2 baner til motionssvømmere.

Mandag – fredag i skoleperioderne kan vipper og klatrevæg ikke benyttes efter kl. 16.30 grundet klubsvømning – se nærmere HER.

25m Bassin Værløse Svømmehal
25m bassin

Soppebassin

Soppebassinet er 0,3-0,5 m dyb og har 30,5 grader varmt vand med plads til leg og hygge for store og små.

Du kan slappe af i boblezonen eller lege under paddehatten. Tirsdag morgen kan der dog være en temperaturændringer på 1-2 grader pga. en ekstra rensning af vandet.

Soppebassin

Aktivitetsbassin

Aktivitetsbassinet er 0,9-1,2 m dybt, og her er vandet også 30,5 grader varmt. Tirsdag morgen kan der dog være en temperaturændringer på 1-2 grader pga. en ekstra rensning af vandet.

Bassinet bliver mest af alt brugt til lettere motion, genoptræning, massage af massagedysser og mammutbruseren, leg i bl.a. modstrømmen og vandrutschebanen, som er 55 meter lang. Det er muligt at låne vinger eller bælter til børnene.

Trygfonden har lavet en række “livredderlege”, som er sjov træning for 3-12 årige, der netop er gode at øve i vores aktivitetsbassin pga. dybden. Børnene vil opnå fortrolighed med vandet og få færdigheder til at redde sig selv ud af evt. kritiske situationer i havet og svømmehallen – hent inspiration via https://www.respektforvand.dk/goer-livredning-til-en-leg

Aktivitetsbassin Værløse Svømmehal
Aktivitetsbassin

Wellness

Svømmehallen har en særkilt afdeling med wellness, hvor forskellige faciliteter er med til at skabe ekstra nydelse i roligere omgivelser. Der er også adgang til den selve svømmehallen, så wellness og motion kan kombineres. De følgende faciliteter er dem, du kan nyde godt af i wellnessafdelingen. Det er nødvendigt med tidsbestilling, så se mulighederne og book HER

Min. alder er 16 år, og baby er velkommen på specifikke tidspunkter.

Varmtvandsbassin Værløse Svømmehal
34 grader varmt bassin til afslapning og træning

Varmtvandsbassin

1,2 m dybt og 34 grader varmt vand med boblezone.

Vores hyggelige wellnessafdeling

Sauna

Ca. 80-90 grader varm og 4% luftfugtighed.

Dampbad

Ca. 40-45 C grader varm og 100% luftfugtighed.

Tylarium

Ca. 50-60 grader varm og ca. 30-40 % luftfugtighed.

I dampbad og tylarium skifter vi mellem forskellige dufte.

Lysterapi

Der er opstillet en lyslampe, der kan modvirke vintertræthed.

For yderligere information henviser vi til vores Retningslinjer & FAQ