Kirke Værløsevej 60, 3500, Værløse. Tlf. 7235 4700 Mail: vaerlosesvommehal@furesoe.dk

Indkøbskurv

Massage - Alexander Lassithiotakis

View all 1 images
Om Kropsterapi.

Som at få sat fingeren på det rigtige punkt på det rigtige tidspunkt.

Kropsbehandling er er en helhedsorienteret massageform der behandlinger både fysiske og psykiske spændinger i kroppen.
Alt hvad vi oplever lagres i vores kroppe, både positivt og negativt, - erfaringer og følelser. Så hvad enten du har ondt i armen fordi du fysisk har overbelastet den (musearm, tennisalbue etc.), har en tendens til spændingshovedpine, eller har uforløste konflikter, traumer eller stress kan kropsterapien være med til at hjælpe.

Via fokus på vejrtrækningen og genetablering af kroppens egne måder at fungere på, kan kropsterapien være med til at slippe spændinger i kroppen, oftest på en måde hvor vi også bliver bevidste om hvad det handler om.

Kropsterapi kan derfor virke på et dybere plan end traditionel wellness-massage. Eller det kan være et godt supplement til yoga og anden fysisk træning, hvor vi ikke altid selv opdager, hvordan vi kunne bevæge os mere hensigtsmæssigt.

Kropsterapi kendes fra forskellige skoler hvor fx Body SDS, Manuvision og Totum uddanner behandlere i samme massageform (stort set i hvert fald). Jeg er uddannet hos Totum.

Behandlingen foregår i praksis uden olie og iført undertøj (tag noget behageligt på du føler dig godt tilpas i –fx undertøj du også ville kunne dyrke sport i)

Pris

50 min. 500 kr.