Kirke Værløsevej 60, 3500, Værløse. Tlf. 7235 4700 Mail: vaerlosesvommehal@furesoe.dk

Indkøbskurv

Massage -Cianne Mouritzen

View all 1 images
Jeg hedder Cianne og er uddannet RAB godkendt zoneterapeut.
Mange kender allerede til zoneterapi som en behandlingsform, der foregår primært på føddernes under-og overside. Samt bruger jeg meridianbaner og akupressur tryk.
Nogle gange kan det være en god idé at supplere med øreakupunktur for et bedre resultat.
Øreakupunktur kan også gives alene og er god behandling mod stress og andre problemer du kunne have.

Zoneterapi
Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer som det skal, dannes der ubalance i kroppen. Resultatet er sygdom, smerter træthed og utilpashed.
Ved at behandle reflekszonerne med specielle trykkombinationer, kan det påvirke organerne til en bedre funktion.
Mange bruger zoneterapi, selvom de ikke har helbredsproblemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.
Zoneterapi har vist positive resultater ved behandling af børn med kolik, søvnproblemer fordøjelsesproblemer og diverse andre lidelser. Behandlingstiden for børn bør være max. 25 minutter.

Massage
Jeg tilbyder ligeledes massage, som jeg har arbejdet med i mange år. Det kan være ryg,- nakke eller lige det du har behov for. Giv også dig selv lov til at prøve at få en helkropsmassage, hvilket du og din krop vil nyde.
Babymassage max. 25 min. Kan kombineres med zoneterapi.

Neuromuskulær terapi (min. 50 minutter)
Er en kombination af zoneterapi og massage af kroppens muskler.
En speciel teknik på muskelpunkter, hvor nerverne sender impulsen ind i selve musklen Herved går der signal til hjernen om at udsende endorfin, kroppens naturlige morfinstof, og det giver det øjeblikkelige resultat.
Frigørelsen af endorfin ved denne metode er mange gange kraftigere end den der sker ved almindelig zoneterapi. Endorfinen udskilles lige der, hvor der er brug for det og stoffet bekæmper smerten og får musklen til at slappe af øjeblikkeligt.
Alt fra musearm og piskesmæld, til alle former for sportsskader kan behandles med denne behandling. Også organlidelser kan blive positivt påvirket af behandlingen.
Foregår uden på tøjet.

Forkæl dig selv, din krop og sjæl og kombiner dit besøg i wellnessafdelingen med en behandling.
Det rene velvære for dig.


25 min. kr. 295
50 min. kr. 490
75 min. kr. 650

); ga('send', 'pageview');