Kirke Værløsevej 60, 3500, Værløse. Tlf. 7235 4700 Mail: vaerlosesvommehal@furesoe.dk

Baby i varmtvandsbassin

Baby i varmtvandsbassin på specifikke tider 

Du kan svømme og lege med din baby i svømmehallens bassiner i hele åbningstiden uden tidsbestilling og i wellnessafdelingens ekstra varme bassin på 34 grader på begrænsede tidspunkter ved at booke tid – begge steder med fri mulighed for at benytte legetøj og vinger. For at benytte wellnessafdelingen og varmtvandsbassinet skal der bestilles tid i det ønskede tidsrum:

  • Mandag og fredag kl. 7.00 – 10.00
  • Tirsdag og torsdag kl. 7.00 – 9.00
  • Lørdag og søndag kan der vælges mellem kl. 9.10 – 9.40, 9.30 – 10.00 eller 10.00 – 10.30. Hvis du kommer lidt skævt på din bookede tid, kan du stadig komme ind og nyde det med baby til senest kl. 10.30. De tre tidsrum er lavet, så der bliver bedst mulig plads i det varme bassin ved at fordele besøgende. 
  • Billetsalg åbner samtidig med svømmehallen – tjek åbningstider HER. Prisen for ½ time er som Morgenbillet jf. priserne, hvor der så også må bades med baby i svømmehallen før/efter ophold i varmtvandsbassin.
  • Det er nødvendigt at booke en tid på forhånd – book kun plads til voksne og ikke baby.
  • Omklædning kan ske i et Familieomklædningsrum eller svømmehallens almindelige omklædningsrum – begge steder er der puslepuder og små badekar.

Book tid her

Babyen skal veje minimum 4 kg og have en lægt navle. Normalt er din baby klar, når han/hun er seks uger gammel. Hvis du er i tvivl, kan du spørge din sundhedsplejerske til råds.

Neopren buks og badeble

Børn op til 3 år og øvrige ikke renlige skal altid være iført badeble og neopren blebadebukser for at undgå urenheder i vandet. Det er muligt at købe badeble for kr. 11,- og blebadebuks fra kr. 130,-. Det er også muligt at leje blebadebuks for kr. 20,- mod depositum på kr. 100,-.

Kravene gælder både, når du bader alene med dit barn, og når du er tilmeldt hold via svømmeklub, hvilket giver den bedste vandkvalitet for din baby og alle andre.

 

Baby Svømning med instruktør

Vi henviser til Værløse Svømmeklub.

Klik her: Værløse Svømmeklub